Alper Yağuş isimli ziyaretçinin yorumu

Sayın Ciliv,

Avea'nın 100MB ve üzeri kampanyalarının aksine 3G için 1GB ve üzeri kalibreli tarifeler uygulamanız ne kadar mantıklı bir yaklaşım olsa da ilk açılış safhası ve genel müşteri kitlesinin 3G kullanımını çözümlemesi açısından bence yanlış bir strateji olmuştur.

Zira, piyasadaki her pda üzerinde birbirinden farklı programlar ve yazılımlar var ve bunların her biriyle 3G kapsamında verilen hizmetlerin tümünü alıp alamayacağınız ya da sağlıklı şekilde alıp alamayacağınız hususları tam anlamıyla muğlak. Durum buyken ben kendi adıma 100MBlık bir geçici 3G paketi alıp yani bir defaya mahsus tek aylık tanışma paketi sembolik bir ücretle 7 TL gibi telefonumun 3G kapsamındaki hangi özellikleri destekleyip desteklemediğini test etmek isterim.

Testtten tatmin olursam normal kampanyalara iştirak ederim, olmazsam beklemede kalırım. Sonuç olarak bu aşamada, test etme şansı tanımadığınız için Nokia E71 ile 3G'ye geçmiyorum.

Ayrıca Digitürk bile müşterilerini özendirmek için ilk lansmanlarda en azından bir aylık süreyle tüm müşterilerine ücretsiz tüm kanalları bedava açar, siz de eski faturalı hat müşterilerinize haftanın 1 gününü hiçbir özel abonelik gerektirmeden 1 ay süreyle (Toplam 4 gün) 100MB'ı aşan ücretlendirilir şartıyla ücretsiz 3G lansmanı yapabilirsiniz. 1 ay sonunda mesaj gönderir devam edip 3G kampanyalarımızdan yararlanmak istiyorsanız şu numaraya şu mesajı yazıp gönderin dersiniz.

Saygılar,

ALPER YAGUS
eTOD FOP
AIM DIVISION
AIR NAVIGATION DEPT.
TURKISH STATE AIRPORTS AUTHORITY (DHMI)=

Hiç yorum yok: