Reyhan Çiftçi isimli ziyaretçinin yorumu

Süreyya CilivTurkcell’in çekim gücü! Turkcell’in “Sn. Süreyya Ciliv” gücü!

Sn. Süreyya Ciliv; hayatımda gördüğüm ve tanıma şerefine nail olduğum en mütevazı, en başarılı ve en dinamik Ceo’su.. Bir Global Bilgi A.Ş. çalışanı olarak onun bir takımının parçası olmak benim için müthiş bir onur ve gurur kaynağı. Sn. Süreyya Bey’in dünya ve ülke ekonomisine katmış olduğu değer, başarı ve sosyal sorumluluk projeleri hepimizin yüzünü güldürüyor.

Kardelen’lerimiz onunla hayat, başarı ve eğitim olanaklarıyla donanıyor. Binlerce insan ekmek parası kazanıyor. En önemlisi ne biliyor musunuz sevgili takım arkadaşlarım. Turkcell Avrupa’nın en büyük 500 şirketi arasına girebilmeyi başarmış 12 Türk firmasından biri. Bence bu müthiş bir başarı! Evet kesinlikle müthiş bir başarı. Evet! Herkes bir gün Turkcell’i olacak, çünkü açık ara farkla
1) En kaliteli İletişim,
2) En çok kişiyle en uygun iletişim
3) En yaygın ve kaliteli hizmet ağı
4) En çeşitli, en kullanışlı ürün& servisler Turkcell’de … ve TURKCELL’LİLER HER YERDE KAZANIR! Ayrıca 10.03.2010 Kurumsal İletişim Toplantısı “ Fark Nerede”? toplantısında hasta olmasına rağmen, bizle .. takımıyla birlikte olması bence büyük bir fedakarlıktı ve bu bizlere duymuş olduğu derin değer duygusunun en büyük göstergesiydi, bu yüzden kendisine teşekkür ve saygılarımı iletiyorum.

Hiç yorum yok: