Gerçekten başarılı bir firma Turkcell

Süreyya CilivBirincisi Turkcell kurulduğundan bu yana, gerçekten çok başarılı bir çizgi çizdi. Sıfırdan başlıyor, Türkiye'nin en değerli firması oluyor, Türkiye'nin en değerli markası oluyor, Türkiye'nin en beğenilen şirketi oluyor. Herkesin çalışmak istediği, liderlerin çalışmak istediği bir firma oluyor.

New York Borsası’ndaki ilk ve tek Türk firması ve dünyada en başarılı teknoloji şirketleri arasında.

Businessweek Infotech'de bütün dünyada, bütün alanlardaki teknoloji şirketleri arasında dünyada 35'inci sırada yer aldık. Bütün dünyadaki telekomünikasyon firmaları arasında ilk 10'a girdik. Avrupa'daki teknolojileri firmaları arasında 5. olduk. Gerçekten başarılı bir firma Turkcell.

Bu başarı da çok şükür hala devam ediyor. Birinci çeyrekte belki bir abone kaybımız oldu ama burada pazarın küçülmesi de var. Bazı kişilerin 2-3 tane sim kartı vardı. Bu ekonomik ortamda büyük bir ihtimalle tek kartı kullanma şeklinde bir eğilim var. Tabi numara taşınabilirliğinin de buna bir etkisi var.

Fakat birinci çeyrekte bakarsanız en başarılı finansal performansı gösteren firma Turkcell oldu. O yüzden çok başarılı bir çeyrek geçirdiğimizi düşünüyorum

Hiç yorum yok: