Çalışarak, düşünerek ve çıtayı yüksek tutarak başarı kazanılabilir

Süreyya CilivTurkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, kendilerini, "Türkiye’nin Turkcell’i" olarak nitelendirdiklerini hatırlatarak başladığı konuşmasında, sosyal sorumluluk projelerine verdikleri önemden bahsetti. Futbol ve Basket milli takımlarını destekediklerini belirten Ciliv, eski bir sporcu olarak anıların kendisi için ayrı bir önem taşıdıklarını ifade etti. Bir baba olarak, gençlerin, önünün açılmasının ne anlama geldiğini bildiğini anlatan Ciliv, çok çalışarak, pozitif düşünerek ve çıtayı yüksek tutarak başarı kazanılabileceğini söyledi. Turkcell Genel Müdür Süreyya Ciliv şöyle konuştu;

"Türkiye’yi, Olimpiyatlarda temsil edenlere sorarsanız formulün aynı olduğunu görürsünüz. Michael Phelbs, 7 yaşında yüzmeye başlamış, her gün yüzmüş ve 22 yaşında 8 madalya almıştır. Hillary Clinton’un, kitabında; ‘ bir çocuğun yetişmesinde bütün köyün emeği vardır’ şeklinde vurguladığı gibi biz de Turkcell olarak katkı sağlamak istiyoruz."

Türkiye formasıyla kazanılan başarıların her kesi mutlu ettiğini belirten Ciliv, gençlerin daima arkasında olduklarını ifade etti.

Hiç yorum yok: