İkizler isimli kullanıcının yorumu:

İsmim Kemal Altıntaş. Öncelikle sizin gibi yöneticilere Türkiye’nin çok ihtiyacı var ama maalesef tek sorun bazı kriterleri aşamamak. Örneğin kardeşim şuan Turkcell’in bir biriminde çalışıyor. Sizden o kadar feyiz aldı ki anlatamam. Biz ikiz kardeşleriz ve üretebilen iki beyiniz. Tek isteğimiz sadece sizin gibi bir şahsiyetle ve Türk operatörü olan Turkcell’de çalışabilmek ama maalesef sesimizi duyuramıyoruz. Belki de bizi sadece 15 dakika dinleyebilseniz eminim çok şey anlatabileceğimize inanıyoruz. Bu fırsatın sizin tarafınızdan bize sunulması çok önemli. Teşekkür ederim.

Sayın Süreyya Bey,

Kardeşim ve ben uzun zaman GSM sektöründe bulunduk. Şuan kardeşim Turkcell’in bir biriminde hali hazırda çalışmaktadır. Ben ise yakın zamanda farklı bir sektörde iş hayatıma devam ediyorum. Sizin genç girişimcilere değer verdiğinizi biliyoruz. Bizim en büyük yeteneğimiz sürekli bir şeyler üretebilmek. Turkcell gibi Türk operatöründe kendimizi hem geliştirebileceğimiz hem de bir şeyler katabileceğimiz bir birimde çalışabilmek. Uzun süre ailemizle Almanya’da yaşadık ülkemize geldiğimizde hayal kırıklığına uğradık. Çünkü üreten insanlara gerekli değerin verilmediği dikkatimizi çekti. Çok kısa bir zamanda kardeşimle Turkcell’e çok güzel bir proje sunduk. Bu projeyi Turkcell’e sunabilmek için 3.5 ay uğraştık. Hayata geçerse hem insanımızın hem de Turkcell’in fayda görebileceği bir proje. Sizden tek isteğimiz sadece yarım saat bu konuda sizinle baş başa sohbet edebilmek. Eğer hak ediyorsak zaten siz bize güzel bir iş imkanı sunarsınız. Güzel bir büyüğümüz bize hep derdi: “Haklar istenmez alınır.” İyi çalışmalar.


Yorumlarınızı yazım ve imla kurallarına uygun olarak gönderiniz. Turkcell veya Turkcell hattınız ile ilgili tüm işlem, problem veya herhangi bir sıkıntınızı lütfen Turkcell Müşteri Hizmetlerine iletiniz.

Hiç yorum yok: